Direcció: C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona) E-mail: info@quebuy.cat Telèfon: 647 717 893
Sq ft
Masia

PRECIOSA FINCA EN VENDA

Detalls Updated on febr. 23, 2019
ID120
Published3 months ago
Updated20 hours ago

Descripció

Preciosa finca en Venda al costat de Valls i envoltada de naturalesa on podran gaudir d´una gran tranquil·litat. El terreny és totalment pla i està tot tancat. L´habitatge principal és d´una sola planta i està compost de 4 habitacions, 2 banys, àmplia cuina oberta al menjador i un rebost.
Com a annex disposa d´un ampli garatge per a 2 cotxes. Té, a més, una petita construcció independent a la casa que consta d´un lavabo amb dutxa, cuina equipada i un ampli menjador. La zona de la piscina, que té 35m2, està acabada amb ciment imprès.
Es tracta d´una magnífica ocasió per adquirir una propietat ideal tant per viure tot l´any com per gaudir-com segon habitatge. No dubteu a demanar-nos més informació!

Preciosa finca en Venta al lado de Valls y rodeada de naturaleza dónde podrán disfrutar de una gran tranquilidad. El terreno es totalmente llano y está todo vallado. La vivienda principal es de una sola planta y está compuesta de 4 habitaciones, 2 baños, amplia cocina abierta al comedor y una despensa.
Como anexo dispone de un amplio garaje para 2 coches. Tiene, además, una pequeña construcción independiente a la casa que consta de un lavabo con ducha, cocina equipada y un amplio salón. La zona de la piscina, que tiene 35m2, está terminada con cemento impreso.
Se trata de una magnífica ocasión para adquirir una propiedad ideal tanto para vivir todo el año cómo para disfrutarla cómo segunda vivienda. No duden en pedirnos más información!

Beautiful finca for sale next to Valls and surrounded by nature where you can enjoy a great tranquility. The land is completely flat and is all fenced. The main house is on one floor and consists of 4 bedrooms, 2 bathrooms, large kitchen open to the dining room and a pantry.
As an annex it has a large garage for 2 cars. It also has a small independent construction to the house that consists of a sink with shower, equipped kitchen and a large living room. The pool area, which is 35m2, is finished with printed cement.
It is a great opportunity to acquire an ideal property both to live all year and to enjoy it as a second home. Do not hesitate to ask us for more information!

Característiques

Eixida
Cuina equipada
Armaris encastats
Pàrquing
Bodega
Soterrani
Pati
Reixes
Moblat
Video porter
Porta principal de seguretat
Alarma
Cuina Americana
Cuina Office
Persianes automatitzades
Persianes d’alumini
Mosquiteres
Doble Finestra
Finestres de Fusta
Finestres d’alumini
Terres de terratzo
Terres de porcelana
Terres de Marbre
Terres de Gres
Terres de Parquet
Garatge
Aire condicionat
Llar de foc
Terrassa o balcó
Piscina

Per a qualsevol consulta no dubti en contactar amb nosaltres.

QuèBuy Serveis Immobiliaris

El nostre projecte neix amb la il·lusió i motivació de ajudar-vos a trobar l’immoble que necessiteu tant si el voleu comprar com llogar.

Informació de contacte:

Direcció : C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona)

E-mail : info@quebuy.cat

Telèfon : 647 717 893

Categories: