Direcció: C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona) E-mail: info@quebuy.cat Telèfon: 647 717 893
Sq ft
Terreny rústic

FINCA AUTO SUFICIENT

Detalls Updated on nov. 15, 2018
ID094
Published3 months ago
Updated20 hours ago

Descripció

Finca rústica amb habitatge ´TOTALMENT AUTO SUFICIENT´ amb terreny pla de 12.600 m2 que està totalment tancat amb una gran porta d´accés automàtica. Oliveres centenàries (500kg. Olives per vendre i obtenir el teu propi oli d´oliva de qualitat), avellaners en producció (més de 40, recollida i venda).. . molt terreny amb grans espais lliures, enjardinat amb espais Zen i terrasses vàries.

Té pou propi, legalitzat, amb un cabal de 8.000 l / h amb informe d´anàlisi de control d´aigua de consum més de 8 dipòsits d´aigua de 1000L3, cadascun. Bomba ´Spa´ per a extracció d´aigua de pou a 120m. de profunditat i grup de pressió per a l´habitatge i jardí + bomba de buidatge.

Per generar llum la casa compta amb 6 plaques solars que generen una energia de 7.890 w / hora i amb dos grups de 4 bateries c / o per emmagatzemar l´energia més 1 generador 5000W benzina i 1 generador 14000W de Gasoil.

La fossa sèptica és ecològica cumliendo amb la normativa vigent i també legalitzada.

L´habitatge està legalitzada i escripturada amb 106m2 construïts yhabitables 70m2 més 36m2 de porxo. Té una habitació gran, ampli menjador, un bany amb peu de dutxa gran i un traster.
Les finestres són de la casa ´Finstral´ amb vidre de seguretat, pòrtics i reixes de disseny i de seguretat. Habitatge totalment moblada i amb els electrodomèstics classe A +++.
9 bombones de gas butà.

Ideal per viure tot l´any en lloc idíl·lic i relaxant, a 1 km de dos pobles amb encant (Puigpelat i Alió) per gaudir d´excursions en un entorn sense veïns. Animeu-vos a conèixer-la, segur que els s´enamorarà!

Finca rústica con vivienda ´TOTALMENTE AUTOSUFICIENTE´ con terreno plano de 12.600 m2 que está totalmente vallado con una gran puerta de acceso automática. Olivos centenarios (500kg. olivas para vender y obtener tu propio aceite de oliva de calidad), avellanos en producción (más de 40, recogida y venta).. . mucho terreno con grandes espacios libres, ajardinado con espacios Zen y terrazas varias.

Tiene pozo propio, legalizado, con un caudal de 8.000 l/h con informe de análisis de control de agua de consumo más 8 depósitos de agua de 1000L3, cada uno. Bomba ´Spa´ para extracción de agua de pozo a 120m. de profundidad y grupo de presión para la vivienda y jardín + bomba de achique.

Para generar luz la casa cuenta con 6 placas solares que generan una energía de 7.890 w/hora y con dos grupos de 4 baterías c/u para almacenar la energía más 1 generador 5000W gasolina y 1 generador 14000W de Gasoil.

La fosa séptica es ecológica cumliendo con la normativa vigente y también legalizada.

La vivienda está legalizada y escriturada con 106m2 construidos yhabitables 70m2 más 36m2 de porche. Tiene una habitación grande, amplio comedor, un baño con pié de ducha grande y un trastero.
Las ventanas son de la casa´Finstral´ con cristal de seguridad, pórticos y rejas de diseño y de seguridad. Vivienda totalmente amueblada y con los electrodomésticos clase A+++.
9 bombonas de gas butano.

Ideal para vivir todo el año en lugar idílico y relajante, a 1km de dos pueblos con encanto (Puigpelat y Alió) para disfrutar de excursiones en un entorno sin vecinos. Anímense a conocerla, seguro que les enamorará!

Característiques

Eixida
Cuina equipada
Armaris encastats
Pàrquing
Bodega
Soterrani
Pati
Reixes
Moblat
Video porter
Porta principal de seguretat
Alarma
Cuina Americana
Cuina Office
Persianes automatitzades
Persianes d’alumini
Mosquiteres
Doble Finestra
Finestres de Fusta
Finestres d’alumini
Terres de terratzo
Terres de porcelana
Terres de Marbre
Terres de Gres
Terres de Parquet
Garatge
Aire condicionat
Llar de foc
Terrassa o balcó
Piscina

Per a qualsevol consulta no dubti en contactar amb nosaltres.

QuèBuy Serveis Immobiliaris

El nostre projecte neix amb la il·lusió i motivació de ajudar-vos a trobar l’immoble que necessiteu tant si el voleu comprar com llogar.

Informació de contacte:

Direcció : C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona)

E-mail : info@quebuy.cat

Telèfon : 647 717 893

Categories: