Direcció: C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona) E-mail: info@quebuy.cat Telèfon: 647 717 893
Sq ft
Unifamiliar Adosada

GRAN OPORTUNITAT, ADOSADA EN VENDA

Detalls Updated on maig 16, 2019
ID117
Published3 months ago
Updated20 hours ago

Descripció

Casa en venta situada en uno de los barrios más tranquilos de la ciudad. Tiene 339m2 distribuidos en 5 plantas: sótano de 69m2, garaje de 64 m2 que tiene acceso directo al jardín, planta baja dónde se encuentran el comedor, aseo de cortesía y amplia cocina equipada con una terraza. Planta primera con 3 dormitorios dobles y dos baños (uno en suitte). Y en la última planta se encuentra una amplia sala con dos terrazas. No dude en pedirnos más información y solicite una visita sin compromiso. Infórmense de las opciones de financiación.

Casa en venda situada en un dels barris més tranquils de la ciutat. Té 339m2 distribuïts en 5 plantes: soterrani de 69m2, garatge de 64 m2 que té accés directe al jardí, planta baixa on es troben el menjador, lavabo de cortesia i àmplia cuina equipada amb una terrassa. Planta primera amb 3 dormitoris dobles i dos banys (un en suitte). I en l´última planta es troba una àmplia sala amb dues terrasses. No dubti en demanar-nos més informació i sol·liciti una visita sense compromís. Informeu-vos de les opcions de finançament.

House for sale located in one of the quietest neighborhoods in the city. It has 339m2 distributed over 5 floors: 69m2 basement, garage of 64 m2 that has direct access to the garden, ground floor where the dining room is located, guest toilet and large kitchen with a terrace. First floor with 3 double bedrooms and two bathrooms (one en suite). And on the top floor there is a large room with two terraces. Do not hesitate to ask for more information and request a visit without obligation. Find out about financing options.

Característiques

Eixida
Cuina equipada
Armaris encastats
Pàrquing
Bodega
Soterrani
Pati
Reixes
Moblat
Video porter
Porta principal de seguretat
Alarma
Cuina Americana
Cuina Office
Persianes automatitzades
Persianes d’alumini
Mosquiteres
Doble Finestra
Finestres de Fusta
Finestres d’alumini
Terres de terratzo
Terres de porcelana
Terres de Marbre
Terres de Gres
Terres de Parquet
Garatge
Aire condicionat
Llar de foc
Terrassa o balcó
Piscina

Per a qualsevol consulta no dubti en contactar amb nosaltres.

QuèBuy Serveis Immobiliaris

El nostre projecte neix amb la il·lusió i motivació de ajudar-vos a trobar l’immoble que necessiteu tant si el voleu comprar com llogar.

Informació de contacte:

Direcció : C/ del Tren, 7 43800 Valls (Tarragona)

E-mail : info@quebuy.cat

Telèfon : 647 717 893

Categories: